Waar kan ik jou mee helpen?

Als je denkt aan je financiën, waar loop jij dan tegenaan?
De afgelopen jaren heb ik regelmatig blogs geschreven over allerlei onderwerpen rondom de financiën. Met de informatie en tips wil ik je helpen om je administratie op orde en je inkomsten en uitgaven in balans te houden.
Dat is de basis van een gezonde finanspaarpot pixabayciële situatie!

 • Vind je het moeilijk om overzicht te houden?
 • Kom je regelmatig geld tekort?
 • Vind je het lastig om je rekeningen op tijd te betalen?
 • Of verdien je genoeg maar wil je meer geld overhouden?

Mijn doel met het schrijven van blogs is om JOU te helpen. Ik wil graag mijn kennis met je delen en je helpen met praktische tips meer geld over te houden om je doelen te kunnen realiseren. Het eerste doel kan bijvoorbeeld zijn om je inkomsten en uitgaven in balans te brengen en te houden, maar het kan ook zijn dat je een mooie reis wilt maken en het niet voor elkaar krijgt om het geld hiervoor te reserveren. Het stellen van doelen kan erg motiverend zijn om te besparen op je uitgaven en geld opzij te zetten!

Hoe kan ik jou helpen om je doelen te bereiken?

Om jou beter te kunnen helpen, heb ik jouw hulp nodig!
En dus… vraag ik me af… waar kan ik jou mee helpen?

 • Waarover wil jij dat ik ga schrijven?
 • Welke onderwerpen vindt jij interessant?
 • Waar wil jij meer over leren?
 • Welke vragen of ideeën heb jij?
 • Waar loop jij tegenaan?
 • Wat denk jij dat je nodig hebt om je financiële doelen te bereiken?

Ik ben ook nieuwsgierig op welke dag en welk tijdstip jij mijn blog wilt ontvangen.

Plaats de onderwerpen waar ik jou mee kan helpen in het reactieveld hieronder. Als dank voor je reactie ontvang je van mij een CADEAU!

Jouw reactie wordt beloond met een gratis Coaching Sessie via Skype ter waarde van € 100,00!
Een Skype gesprek van drie kwartier waarbij je de eerste stap zet naar meer financiële ruimte om je doelen te kunnen bereiken!

Benoem gerust een onderwerp, dat anderen ook hebben genoemd, plaats het gewoon in je reactie. Zo kan ik zien welke van de onderwerpen ‘hot’ is.

Ik zie graag je reactie tegemoet!

Ken jij mensen voor wie deze informatie interessant kan zijn, stuur deze blog dan aan hen door!

Klik hier om mij een vraag te stellen
Delen mag! Klik hier:Share on Facebook31Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn26

, , , , , , ,

Er zijn 2 reacties op Waar kan ik jou mee helpen?

 1. Marian Bosma 19 juli 2017 om 05:34 #

  Wauw, wat een leuk aanbod Tineke. Ik ben nog even aan het nadenken over de emotionele kant van de administratie. Het bijhouden van lijstjes, het doen van de administratie vind ik namelijk niet leuk. Ik geniet liever van een goed boek of een wandeling in het park. En dan is er wel de noodzaak en ik weet dat het belangrijk is, maar hoe maak je administratie nu leuk? Hoe krijg je er een ontspannen gevoel bij?

  • Tineke van den Tillaart 19 juli 2017 om 07:00 #

   Dank voor je reactie Marian! Ik vind administratie doen soms te veel tijd kosten, maar omdat ik het leuk vind om dit goed bij te houden en overzicht te houden, vergeet ik de tijd al snel. Voor mij de uitdaging om te bedenken hoe ik mezelf kan motiveren om een klus te doen die ik niet leuk vind en die wel moet gebeuren. Als ik dat weet, kan ik jou helpen om de administratie doen leuker te maken!

Geef een reactie

*