Over mij

Tineke van den Tillaart BudgetCoachNieuwegein
Tineke van den Tillaart
BudgetCoachNieuwegein

Geboren in Rotterdam groeide ik op in een gezin van 4 kinderen. Nu ben ik moeder van twee volwassen zoons. Tijdens mijn opvoeding heb ik geleerd heel bewust met geld om te gaan en dat is mij gedurende mijn leven goed van pas gekomen. Het was (en is) voor mij een uitdaging om elke maand wat geld over te houden om op een spaarrekening te zetten. Het geeft mij een rustig gevoel als ik geld achter de hand heb voor onverwachte kosten of een weekendje weg en dat werkt door in andere stukjes van mijn leven.

Na mijn HBO opleiding heb ik ruim 5 jaar als biochemisch analiste gewerkt. Omdat ik meer mensgericht wilde werken, heb ik de parttime MBO opleiding Sociale Dienstverlening gevolgd. Met veel plezier heb ik een aantal jaren bij Sociale Diensten gewerkt als bijstandsmaatschappelijk werkster.

Daarna ben ik samen met mijn toenmalige partner een natuurvoedingswinkel begonnen. Door een scheiding een paar jaar later was ik echter genoodzaakt nieuwe wegen te bewandelen om te voorzien in de kosten van levensonderhoud voor mezelf en mijn twee zoons. Na een baan als secretaresse kreeg ik bij een nieuwe werkgever de kans om opgeleid te worden voor de salarisadministratie. Sinds 1998 heb ik als salarisadministrateur gewerkt bij verschillende bedrijven en overheidsinstellingen, in teamverband en als eindverantwoordelijke.

Sinds de komst van mijn kinderen heb ik altijd parttime gewerkt en dat betekende dat ik na de scheiding met een beperkt budget rond moest komen. Omdat ik er voor zorgde altijd wat spaargeld achter de hand te hebben, was ik nooit bang voor onverwachte kosten en kon ik regelmatig uitstapjes maken.
Je zou me een ervaringsdeskundige kunnen noemen om met weinig geld toch leuk te kunnen leven.

In deze fase van mijn leven wil ik mijn deskundigheid en (levens) ervaring  inzetten om mensen te begeleiden bij het op orde brengen van de financiën en ze te leren om geld over te houden voor wat het leven leuk maakt, zoals een hobby, persoonlijke ontwikkeling, een mooie reis, uitstapjes etc.

Na mijn opleiding bij Mijnbudgetcoach.nl ben ik in 2012 gestart als budgetcoach met mijn praktijk BudgetCoachNieuwegein.

Hoe ik mijn kernvaardigheden zou omschrijven? Communicatief, betrokken, punctueel, zorgvuldig en persoonsgericht.

[button link=”https://budgetcoachnieuwegein.nl/contact/” color=”orange”]Contact[/button]