Referenties

“Goed geholpen bij mijn hulpvraag”

Tineke is de Budgetcoach die ik bij iedereen kan aanbevelen. Je hulpvraag over budgetvragen kun je met een gerust hart aan haar voorleggen. Ze kijkt samen met jou hoe je budgetproblemen kunt oplossen. Tineke heeft kennis van haar vak. Zij is een rustig en vertrouwd persoon, duidelijk en hulpvaardig.
Mij heeft ze goed geholpen bij mijn hulpvraag. Tineke nogmaals dank.

E.A., IJsselstein

“Pro-actieve budgetcoach”

Tineke is expert op het gebied van financiën. Ze is goed op de hoogten van alle regels & wetten en heeft de benodigde knowhow om inzicht te geven in je financiële administratie. Dat geeft rust en overzicht. Tineke is een pro-actieve budgetcoach met oog voor detail en biedt daardoor wat mij betreft uitstekend maatwerk.

Charlotte

“Oordeelvrij budgetadvies”

De hulp was heel fijn. Het verkrijgen van inzicht in mijn financiën, het verkrijgen van een oordeelvrij budgetadvies en het krijgen van een vergelijk met mijn kosten en uitgaven. Heel verhelderend en duidelijk.

Mirthe, Houten

“Mijn administratie is veel inzichtelijker nu”

Al enige tijd ben ik geïnteresseerd in de blogs van Tineke. Als budgetcoach geeft zij hele praktische tips die betrekking hebben op alles wat te maken heeft met je financiën. Op een leuke manier weet zij een onderwerp, wat waarschijnlijk voor velen, lastig of niet leuk is toegankelijk te maken. Haar blogs hebben mij geïnspireerd om weer eens goed naar mijn financiën te kijken. Eind 2013 heeft Tineke tips gegeven om je administratie eenvoudig op orde te brengen en te houden. Ik ben er mee aan de slag gegaan en het is zoveel inzichtelijker nu. Ik heb geen eindeloze hoeveelheid mappen meer en heb gelukkig heel veel papieren weg kunnen doen, een heerlijk gevoel. Dank je wel Tineke, ik blijf je volgen hoor!

Bianca Wijngaards

“Concrete besparingsadviezen”

In zeer korte tijd heeft Tineke me geholpen weer inzicht te krijgen in mijn financiële situatie. Ik weet weer waar ik aan toe ben. In een duidelijk overzicht zie ik wat er in komt en uitgaat. Daarnaast heeft ze me concrete besparingsadviezen gegeven. Ik heb de eerste wijzigingen direct doorgevoerd en ik merk direct het voordeel. Ik begin het leuk te vinden om met mijn financiën te “spelen” en kan iedereen aanraden contact op te nemen met Tineke.

Mike van Beek

“Nu hebben we een duidelijk overzicht per maand en per jaar”

Wij hebben de hulp van Tineke ingeschakeld omdat ons inkomen door omstandigheden meer dan gehalveerd was. Dit gaf problemen, stress en spanning. Tineke heeft voor ons alle inkomsten en uitgaven op een rijtje gezet en gekeken of we nog ergens op konden bezuinigen. Ook heeft ze uitgezocht of we in aanmerking kwamen voor bepaalde toeslagen en dit bleek het geval, wat ons best veel geld gaat schelen. We hebben de hulp van Tineke als zeer nuttig ervaren, zelf breng je toch niet zo heel gedetailleerd je financiën in kaart. Nu hebben we een duidelijk overzicht per maand en per jaar. Het contact met Tineke was heel prettig, ze is vriendelijk en geeft advies maar laat de verantwoordelijkheid bij de klant. Omdat we de gesprekken met Tineke samen hebben gedaan hebben we nu allebei inzicht in onze financiën en is er veel minder spanning hierover.

J.V.

“Snel inzicht in de inkomsten en uitgaven”

Je financiën met iemand bespreken, dat doe je niet zo maar. Gelukkig had budgetcoach Tineke gelijk iets vertrouwd, waardoor het vrij makkelijk bleek om zaken snel op een rijtje te zetten en inzicht te krijgen in inkomsten en uitgaven. Ik wilde met name eens kijken hoe ik mijn budget optimaal kan besteden en kreeg van haar goede tips om te besparen.  Met name ook het advies om bijvoorbeeld bepaalde grote bedragen niet ineens, maar per maand te laten afschrijven.

Mariëtte Woudenberg, Houten