Tarieven

Intakegesprek

De korte telefonische intake en het eventueel daaropvolgende huisbezoek van een uur zijn voor particulieren vrijblijvend en kosteloos.

Naar contactformulier

Budgetcoaching

We bespreken je situatie, problemen en wensen uitvoerig en op basis daarvan maak ik een inschatting van de inhoud, duur en kosten van het budgetcoaching traject.

Er zijn werkgevers die de kosten voor financiële coaching (gedeeltelijk of geheel) willen betalen. Je kunt een vertrouwelijk gesprek aanvragen bij de afdeling personeelszaken of het bedrijfsmaatschappelijk werk om je financiële zorgen te bespreken en te vragen naar de mogelijkheden om hierbij geholpen te worden.

Het tarief voor budgetcoaching is voor particulieren € 50,00 (excl. btw) per uur.

Doorlopende coaching
(en/of hulp bij de thuisadministratie)

Losse afspraak na een afgerond coaching traject                   €   50,00 per uur
Doorlopende coaching (maandelijks een afspraak)               €   50,00 per maand

Consult per mail of telefoon

Tijdens of na een coaching traject worden eenvoudige vragen per mail of telefoon gratis beantwoord. Bij ingewikkelde vragen, die mij meer tijd kosten om ze goed te beantwoorden, zal ik de benodigde tijd in rekening brengen. Je zult hier altijd vooraf over geïnformeerd worden.

Reiskosten

Binnen een reisafstand van 25 km vanaf Nieuwegein worden geen reiskosten berekend. Buiten dit gebied wordt de halve reistijd in rekening gebracht. De reisafstand wordt berekend met de ANWB routeplanner, de snelste route.

 Alle tarieven zijn exclusief 21% btw

Naar contactformulier