Tarieven

Intakegesprek

De korte telefonische intake en het eventueel daaropvolgende kennismakingsgesprek zijn voor particulieren en ZZP’ers vrijblijvend en kosteloos.

[button link=”https://budgetcoachnieuwegein.nl/contact/” color=”orange”]Naar contactformulier[/button]

Budgetcoaching

We bespreken je situatie, problemen en wensen uitvoerig en op basis daarvan maak ik een inschatting van de inhoud, duur en kosten van het budgetcoaching traject.

Er zijn werkgevers die de kosten voor financiële coaching (gedeeltelijk of geheel) willen betalen. Je kunt een vertrouwelijk gesprek aanvragen bij de afdeling personeelszaken of het bedrijfsmaatschappelijk werk om je financiële zorgen te bespreken en te vragen naar de mogelijkheden voor hulp hierbij.

Het tarief voor particulieren                   € 56,00 per uur
Het tarief voor ZZP’ers                           € 66,00 per uur

Consult per mail of telefoon

Tijdens of na een coaching traject breng ik geen kosten in rekening voor het beantwoorden van eenvoudige vragen per mail of telefoon. Bij ingewikkelde vragen, die mij meer tijd kosten om ze goed te beantwoorden, zal ik de benodigde tijd in rekening brengen. Je zult hier altijd vooraf over geïnformeerd worden.

Reiskosten

Binnen een reisafstand van 25 km vanaf Nieuwegein worden geen reiskosten berekend. Buiten dit gebied breng ik de halve reistijd in rekening. De reisafstand wordt berekend met de ANWB routeplanner, de snelste route.

De facturen zijn vrijgesteld van btw op grond van artikel 25 Wet Omzetbelasting

[button link=”https://budgetcoachnieuwegein.nl/contact/” color=”orange”]Naar contactformulier[/button]